Ez "MAGYARSÁGUNK - A LÉLEK ÉL" közösségi oldala
Csatlakozz te is közösségünkhöz KÉRLEK: MAGYARSÁGUNK- témakörében is légy aktív! A harmónia, a béke, a boldogság, a testi, a lelki egyensúlyban létről való beszélgetésre hívlak. Gyere írd le, mond el, vitázz és segíts mindenki másnak.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MAGYARSÁGUNK - A LÉLEK ÉL vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Ez "MAGYARSÁGUNK - A LÉLEK ÉL" közösségi oldala
Csatlakozz te is közösségünkhöz KÉRLEK: MAGYARSÁGUNK- témakörében is légy aktív! A harmónia, a béke, a boldogság, a testi, a lelki egyensúlyban létről való beszélgetésre hívlak. Gyere írd le, mond el, vitázz és segíts mindenki másnak.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MAGYARSÁGUNK - A LÉLEK ÉL vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Ez "MAGYARSÁGUNK - A LÉLEK ÉL" közösségi oldala
Csatlakozz te is közösségünkhöz KÉRLEK: MAGYARSÁGUNK- témakörében is légy aktív! A harmónia, a béke, a boldogság, a testi, a lelki egyensúlyban létről való beszélgetésre hívlak. Gyere írd le, mond el, vitázz és segíts mindenki másnak.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MAGYARSÁGUNK - A LÉLEK ÉL vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Ez "MAGYARSÁGUNK - A LÉLEK ÉL" közösségi oldala
Csatlakozz te is közösségünkhöz KÉRLEK: MAGYARSÁGUNK- témakörében is légy aktív! A harmónia, a béke, a boldogság, a testi, a lelki egyensúlyban létről való beszélgetésre hívlak. Gyere írd le, mond el, vitázz és segíts mindenki másnak.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MAGYARSÁGUNK - A LÉLEK ÉL vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
8 éve | Szathmáry Olga Ottilia | 0 hozzászólás
Padlizsán gombásan
(ahogy én készítem - Szathmáry Olga)
2 kg krumpli, vagy két pohár rizs
- 2 kg padlizsán
(én a lila héjától meghámozom)
- 60 dkg csiperke gomba
- 1 nagy doboz tejföl, 20 dkg reszelt sajt
- 2 dl olaj
-2 db tojás
- borsikafű v. bors
- só,
Elkészítés:
- A padlizsánokat fél centiméter vastag karikákra vágjuk, megsózzuk, és 15 percig állni hagyjuk.
- Eközben megtisztítjuk a gombát, a héját nem húzzuk le, felszeleteljük és kevés olajon megfuttatott hagymával aranyszínűre dinszteljük, közben sózzuk, borsozzuk.
- A tejfölt összekeverjük a felvert tojásokkal, sóval , borssal, reszelt sajttal.
A padlizsán-karikákat alaposan megkenünk olajjal miután a
rizsre, vagy egészben főtt burgonya szeletekre rétegeztük.
Aztán tesszük rá a gombát,
ismét rizst, vagy
szeletekre vágott burgonyáta tetejére.
Végül a tejfölöllel meglocsoljuk.
Alufóliával lefedjük és a sütőben kb.
40 percig sütjük 170 fokon,
míg szépen rápirul a sajt is.
Forrás: Szathmáry Olga Ottilia
P
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!