Ez "MAGYARSÁGUNK - A LÉLEK ÉL" közösségi oldala
Csatlakozz te is közösségünkhöz KÉRLEK: MAGYARSÁGUNK- témakörében is légy aktív! A harmónia, a béke, a boldogság, a testi, a lelki egyensúlyban létről való beszélgetésre hívlak. Gyere írd le, mond el, vitázz és segíts mindenki másnak.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MAGYARSÁGUNK - A LÉLEK ÉL vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Ez "MAGYARSÁGUNK - A LÉLEK ÉL" közösségi oldala
Csatlakozz te is közösségünkhöz KÉRLEK: MAGYARSÁGUNK- témakörében is légy aktív! A harmónia, a béke, a boldogság, a testi, a lelki egyensúlyban létről való beszélgetésre hívlak. Gyere írd le, mond el, vitázz és segíts mindenki másnak.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MAGYARSÁGUNK - A LÉLEK ÉL vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Ez "MAGYARSÁGUNK - A LÉLEK ÉL" közösségi oldala
Csatlakozz te is közösségünkhöz KÉRLEK: MAGYARSÁGUNK- témakörében is légy aktív! A harmónia, a béke, a boldogság, a testi, a lelki egyensúlyban létről való beszélgetésre hívlak. Gyere írd le, mond el, vitázz és segíts mindenki másnak.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MAGYARSÁGUNK - A LÉLEK ÉL vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Ez "MAGYARSÁGUNK - A LÉLEK ÉL" közösségi oldala
Csatlakozz te is közösségünkhöz KÉRLEK: MAGYARSÁGUNK- témakörében is légy aktív! A harmónia, a béke, a boldogság, a testi, a lelki egyensúlyban létről való beszélgetésre hívlak. Gyere írd le, mond el, vitázz és segíts mindenki másnak.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MAGYARSÁGUNK - A LÉLEK ÉL vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Őseink szívesen fogyasztottak vadon élő és háziszárnyasokból készült étkeket.
Napjainkban a vadak helyett leginkább házi szárnyasokat sütjük-főzzük,
mivel könnyen hozzá lehet jutni piacon, vagy őstermelőnél.
Hozzávalók 6 személyre:
Elkészítés:
A húst felkockázzuk, a saját fűszerkeverékkel és borssal megszórjuk, állni hagyjuk.
Ezalatt a tojást felverjük, belekeverjük a lisztet, tejfölt, majd a sajtot.
Egy közepesen mély őzgerincformát alufóliával kibélelünk, majd ráfektetjük a szalonnaszeleteket úgy hogy a széle kilógjon.
A húst a tojásos masszába keverjük, a formába öntjük, ráhajtjuk a szalonnát és 1 óra alatt megsütjük.
Ekkor egy tepsibe borítjuk és pirítjuk még kb.: 15 percig.
Jó étvágyat!
Lövey Tímea
magyarno.com
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!